Wie helpt u

Jeroen Keizer, woonachtig in Gasselte, is een ervaren jurist en eigenaar van juridisch adviesbureau Noord. Jeroen is van mening dat een persoonlijke benadering middels één aanspreekpunt én de kwaliteit van werkzaamheden van essentieel belang zijn voor een goede dienstverlening.    

Hij kiest voor kleinschaligheid zodat u in ieder geval geen nummer bent en optreedt als uw persoonlijke jurist. Naast zijn eigen deskundigheid is er de ruimte om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen. Dit bespaart veel kosten en kan hij u op weg helpen en/of voor een scherpe prijs ondersteuning bieden. Bovendien moet het bureau makkelijk toegankelijk zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs. Waarbij 'no cure no pay' tot de opties behoort.

Alle stappen in het proces worden in overleg met u genomen. U bent daarin leidend. Op deze wijze wordt zo transparant mogelijk gewerkt en wordt u actief op de hoogte gehouden en geïnformeerd over (de voortgang van) uw zaak.  

Jeroen vindt persoonlijk contact belangrijk en probeert hij de wettelijke termen te vertalen naar begrijpelijke taal.

Tot slot kan je deze ervaren jurist ook inhuren voor (tijdelijke) klussen. Jeroen is zeer gedreven, to the point en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hij heeft veel ervaring met het werken in projecten.  
 
 

E-mailen
Bellen